Σεισμοσ Ηρακλειο / Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Ανατολική Κρήτη - zarpanews.gr / Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το .

Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ο Î
Ο Î"ήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης για τον σεισμό 5,8 Ρίχτερ στην from s.tvopen.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το .

Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη .

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Î'νατολική Κρήτη - zarpanews.gr
Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Î'νατολική Κρήτη - zarpanews.gr from www.zarpanews.gr
Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη .

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου.

Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Σεισμός στο Ηράκλειο: Σκηνές πανικού - Στους δρόμους ο κόσμος
Σεισμός στο Ηράκλειο: Σκηνές πανικού - Στους δρόμους ο κόσμος from www.enikos.gr
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο.

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης.

Σεισμοσ Ηρακλειο / Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Î'νατολική Κρήτη - zarpanews.gr / Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το .. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά .

0 Response to "Σεισμοσ Ηρακλειο / Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Ανατολική Κρήτη - zarpanews.gr / Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel